top of page

HEERLIJK TAFELEN MET ZICHT OP DE OURTHEVALLEI

De frisse boslucht maakt hongerig, maar geen zorgen, ons keukenteam weet wat echte gastronomie inhoudt! In ons restaurant Le Buffet kun je op je eigen tempo genieten van heerlijke gerechten. Of ontspan op het ruime terras van de Dine & Lounge, waar je met een lekker streekbiertje in de hand uitkijkt over de kronkelende Ourthe. Het is de ideale plek om te genieten van zowel de smaakvolle lokale keuken als het prachtige uitzicht.

RESTAURANT LE BUFFET / LE PETIT BUFFET

Ontdek ons gezellige buffetrestaurant met zelfbediening. Geniet van de verscheidenheid van gerechten, zorgvuldig bereid met de beste lokale producten.

 

Ons zelfbedieningsconcept zorgt voor een ontspannen en informele sfeer, waar je in je eigen tempo de diverse gerechten kunt verkennen. Ons buffet biedt voor elk wat wils, altijd vers en vol van smaak.

restaurant le buffet - vayamundo houffalize - 99.jpg
bar dine and lounge - vayamundo houffalize - 6.jpg

BRASSERIE DINE & LOUNGE

Bezoek onze sfeervolle brasserie 'Dine & Lounge', met prachtig terras met uitzicht op de Ourthevallei. In deze ontspannen setting kun je genieten van heerlijke gerechten en drankjes.

 

Ons terras biedt een adembenemend uitzicht op de natuurlijke schoonheid van de Ourthevallei, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen, te socialiseren en te genieten van de omgeving.

VAYAMUNDO LE FOYER

Deze warme en uitnodigende ruimte biedt voor ieder wat wils: een rustig hoekje om te lezen en een biljarttafel voor wat speelse competitie.

 

Het knisperende haardvuur zorgt voor een sfeervolle ambiance, perfect voor ontspannen momenten alleen of gezellig samenzijn.

 

 

 

le foyer - vayamundo houffalize - 6.jpg
bottom of page