top of page

ALLE NEUZEN
IN
DEZELFDE RICHTINGI

Ontdek een unieke formule voor uw meeting of incentive bij ons. Na een belangrijke vergadering kunt u ontspannen met een lokaal biertje, of uw team versterken met een sportieve teambuildingactiviteit die zowel uitdagend als verbindend werkt. De prachtige groene omgeving van de Ardennen en de uitgestrekte tuinen rondom ons domein bieden de perfecte setting voor rust en ontspanning. Het is de ideale combinatie van werk, plezier en natuur, waarbij uw gasten volledig kunnen onthaasten en opladen.

Houffalize business incentives - 13_edited.png

ACTIE EN AVONTUUR

Ontdek de ideale locatie voor teambuilding en incentives. Onze faciliteiten bieden een perfecte combinatie van comfort en avontuur, ideaal voor het versterken van teambanden en het motiveren van uw medewerkers.

In de prachtige omgeving van de Ardennen zijn talloze avontuurlijke activiteiten mogelijk. Van uitdagende wandeltochten en mountainbiketrips tot spannende klim- en kajakavonturen, er is voor elk team wat wils. Deze activiteiten bevorderen niet alleen de samenwerking en teamgeest, maar bieden ook een unieke kans om te genieten van de adembenemende natuur.

 

We zorgen we ervoor dat uw teambuilding of incentive een onvergetelijke ervaring wordt!

bottom of page